Log in
updated 3:33 PM UTC, Jul 18, 2019
Ροή ειδήσεων :

Βλέπουν το τέλος τους να πλησιάζει και προσπαθούν να καταστρέψουν ότι απέμεινε όρθιο

Γράφει ο Σεμπαϊδήν Κραχότζα
Μπορεί κατά την άποψη αρκετών, ίσως των περισσότερων ψηφοφόρων οι δημοσκοπήσεις να μην καταγράφουν την κοινή γνώμη αλλά να την καθοδηγούν ωστόσο τουλάχιστον στη χώρα μας πάντα προβλέπουν με επιτυχία την επόμενη κυβέρνηση, τον επόμενο Πρωθυπουργό. Το 2015 για παράδειγμα όλες οι δημοσκοπήσεις έδιναν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έπεσαν έξω. Το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και τώρα, με μεγάλη ή με μικρή διαφορά, επόμενη κυβέρνηση θα είναι η ΝΔ και επόμενος Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το αν θα είναι καλύτερος ή χειρότερος ούτε μπορούμε ούτε και έχει κανένα νόημα να το προβλέψουμε από τώρα μιας και εγώ τουλάχιστον δε διαθέτω μαντικές ικανότητες. Εξάλλου θεωρώ πολύ πιο σωστό οι πάντες να κρίνονται από το όποιο έργο τους και όχι με βάση τα δικά μας πιστεύω. Να είστε σίγουροι πως έτσι όπως κρίθηκαν οι προηγούμενοι θα κριθούν και οι επόμενοι όχι τόσο από εμένα όσο από τον ελληνικό λαό.
Το ότι δε θα είναι ξανά κυβέρνηση μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές το γνωρίζουν πολύ καλά στον ΣΥΡΙΖΑ κι ας προσπαθούν να δείξουν μια διαφορετική εικόνα προς τα έξω. Άλλωστε αν είχαν και την παραμικρή πιθανότητα να επανεκλεγούν δε θα προσπαθούσαν με τόση επιμονή και βιασύνη να κλείσουν εκκρεμότητες όπως για παράδειγμα αυτή με τους νόμιμους Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής.
Θυμίζω πως η θητεία των δυο προαναφερόμενων θρησκευτικών ηγετών λήγει με βάση το Προεδρικό Διάταγμα το 2021. Γιατί λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας βιάζεται τόσο πολύ να τους ξεφορτωθεί; Γιατί εφόσον είναι σίγουρος πως θα επανεκλεγεί, δεν περιμένει ως το 2021 προκειμένου να τους αντικαταστήσει; Γιατί ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως Πρωθυπουργική καρέκλα δε θα ξαναδεί ποτέ στη ζωή του και προσπαθεί πριν έρθει το τέλος του να εκπληρώσει μια μεγάλη επιθυμία των τριών μουσουλμάνων Βουλευτών του από τους οποίους θυμίζω εξαρτάται όλα αυτά τα χρόνια η κυβερνητική πλειοψηφία.
Με κυβερνητική πλειοψηφία 153 Βουλευτών, οι τρεις μουσουλμάνοι μπορούσαν να τον ρίξουν ότι ώρα ήθελαν αλλά δεν το έκαναν και τη στήριξη αυτή ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να τους την ξεπληρώσει. Με ποιόν τρόπο; Μα φυσικά αντικαθιστώντας τους νόμιμους Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής με τους δυο δήθεν εκλεγμένους, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιθυμία του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ και φυσικά των μουσουλμάνων Βουλευτών της κυβέρνησης.
Αφού λοιπόν δεν κατάφερε να απομακρύνει τους νόμιμους Μουφτήδες από τη θέση τους ζητώντας τους όχι μια αλλά δυο φορές να παραιτηθούν, τα σαΐνια της αριστεράς σκέφτηκαν έναν άλλον τρόπο πολύ πιο αποτελεσματικό για να πετύχουν τον σκοπό τους. Με μια τροπολογία ή δεν ξέρω πως αλλιώς θα την ονομάσουν (πλούσια η ελληνική γλώσσα) θα αποφασίσουν τη συνταξιοδότηση των Μουφτήδων στα 67 τους χρόνια όπως και οι δικαστικοί. Έτσι με δεδομένο πως και οι δυο θρησκευτικοί ηγέτες των μουσουλμάνων της Θράκης είναι σχεδόν 80 χρονών, θα βγουν αμέσως στη σύνταξη και ο δρόμος για τη διαδοχή τους από τους εκλεκτούς της Άγκυρας θα έχει ανοίξει διάπλατα. Κι αν οι επόμενοι δεν είναι οι αυτοαποκαλούμενοι ως εκλεγμένοι Μουφτήδες θα είναι κάποιοι άλλοι που φυσικά θα αρέσουν στον ΣΟΥΛΤΑΝΟ και στους μουσουλμάνους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντιλαμβάνομαι πως ορισμένοι ίσως να μην καταλαβαίνετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό και γι’ αυτό θα το πω με πολύ απλά λόγια. Αφού ξεπούλησαν χωρίς ίχνος ντροπής τη Μακεδονία, τώρα ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο και με τη Θράκη κι όλα αυτά θυμίζω με τη στήριξη του «ΠΑΤΡΙΩΤΗ» Πάνου Καμμένου. Αφού πρόλαβαν να κλείσουν τις εκκρεμότητες Κουφοντίνα, Ξηρού, Μακεδονίας τώρα βιάζονται να ξεμπερδεύουν και με τους Μουφτήδες της Θράκης πριν έρθουν οι εθνικές εκλογές.
Θα το κάνουν, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Οι άνθρωποι αυτοί αν μπορεί κανείς να τους αποκαλέσει ανθρώπους, μας έχουν ήδη αποδείξει πως είναι αδίστακτο, πως δε λογαριάζουν τίποτα μπροστά στο προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον. Μισούν κάθε τι ελληνικό και προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να το εξοντώσουν. Αυτό ακριβώς επιχειρούν να κάνουν και με την ελληνική Θράκη, να την εξοντώσουν.
Εμείς όμως δε χρειάζεται να χαλάσουμε το κέφι μας για μια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για μια ΘΡΑΚΗ. Ο καναπές είναι πολύ αναπαυτικός, ο παγωμένος φραπές υπέροχος και το ίντερνετ πολύ γρήγορο. Διαθέτουμε δηλαδή όλα όσα χρειάζονται για να αφήσουμε αυτούς που μισούν την Ελλάδα να την καταστρέψουν.