Log in
updated 7:04 PM UTC, Feb 24, 2020
Ροή ειδήσεων :

Με την υπογραφή του Σέμπα

Κύριο Με την υπογραφή του Σέμπα

Ακόμα μια δικαίωση του XANTHINET.GR
Όταν οι δήθεν μεγαλοδημοσιογράφοι της Ξάνθης έβγαζαν τελειωμένο τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και μάλιστα κάποιοι παντογνώστες μιλούσαν ακόμα και για 5η θέση, εμείς εδώ στο XANTHINET.GR γράφαμε πως ο Δημαρχόπουλος είναι ήδη στη δεύτερη Κυριακή και απλά περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του. Όπως βλέπετε πέσαμε απολύτως μέσα για ακόμα μια φορά κι αυτό γιατί εμείς δε γράφουμε αυτό που θα θέλαμε να γίνει αλλά αυτό που ισχύει, είτε μας συμφέρει είτε όχι. Έστω και με τη μικρή διαφορά των μόλις 34 ψήφων η παράταξη ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ βρίσκεται στην πρώτη θέση παρά την λάσπη και τον πόλεμο που δέχτηκε από εκείνους που έχουν την εντύπωση πως με τα δημοσιεύματα τους εκλέγουν ή ρίχνουν Δημάρχους και Περιφερειάρχες. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται.

Χρωστάει ένα δημόσιο ευχαριστώ ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
Εδώ που τα λέμε πάντως, αν ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος δεν είναι αχάριστος άνθρωπος και να είστε σίγουροι πως δεν είναι, χρωστάει ένα δημόσιο ευχαριστώ. Όχι φυσικά σε εμάς που βλέποντας τον άδικο πόλεμο που δέχεται σταθήκαμε στο πλευρό του αλλά σε όλους εκείνους που τον πολέμησαν. Αυτός ο πόλεμος κι αυτή η άδικη λάσπη που σας έριξαν κύριε Δήμαρχε άνοιξε τα μάτια και το μυαλό των Ξανθιωτών κι αφού κατάλαβαν τι ακριβώς παίζεται, σας έδωσαν με την ψήφο τους την πρώτη θέση. Να γιατί λέω πως χρωστάτε ένα ευχαριστώ στους μαστόρους της λάσπης.

Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι
Ακριβώς αυτό ισχύει για τα αποτελέσματα του DEB στη Θράκη. Η μακράν χειρότερη και πιο προδοτική ελληνική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης έδωσε τόσο θάρρος στους κύκλους του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής που κυριολεκτικά έκαναν και κάνουν ότι θέλουν στη Θράκη εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Όχι πως απαλλάσσουμε τους συμπολίτες μας μουσουλμάνους ψηφοφόρους από τις ευθύνες του αλλά δεν είναι και εύκολο να επιρρίψεις ευθύνες σε μεγάλης ηλικίας αγράμματους ανθρώπους διότι τέτοιοι είναι οι περισσότεροι από αυτούς που έδωσαν την ψήφο τους στο DEB κι αν δε φύγει το συντομότερο η κυβέρνηση Τσίπρα, έχουμε να δούμε ακόμα πολλά στη Θράκη.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Κρίμα και ήταν πολύ ωραίες οι φωτογραφίες με τον ΜΕΤΕ
Πάντως στο θέμα των μουσουλμάνων Περιφερειακών Συμβούλων, τουλάχιστον στο νομό Ξάνθης το Τουρκικό Προξενείο φαίνεται πως δεν κατάφερε και πολλά αφού στην Ξάνθη με τους πρώτους δυο, δηλαδή Μέτιο και Τοψίδη εκλέγεται μάλλον μόνο ένας μουσουλμάνος Περιφερειακός Σύμβουλος. Μάλλον έπρεπε να φωτογραφηθούν με τον ίδιο τον Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή όχι για να εκλεγούν αλλά για να πάρουν έναν σεβαστό αριθμό ψήφων και να να αποφύγουν τον εξευτελισμό.
Πρέπει να ομολογήσω πάντως πως οι φωτογραφίες με τον ΜΕΤΕ ήταν πολύ ωραίες. Πως να το κάνουμε; Έχουν φωτογένεια οι άνθρωποι. Σεβασμό στους θεσμούς δεν έχουν και μάλλον αυτό πλήρωσαν την περασμένη Κυριακή.

Τη συμφωνία των Πρεσπών πληρώνει ο Τσίπρας
Παρά τα μνημόνια, παρά τις αμέτρητες ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, παρά τα μέτρα λιτότητας, ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει τις Ευρωεκλογές ή έστω να χάσει με μια πολύ μικρή διαφορά. Αυτό που τον έριξε στον πάτο δεν είναι άλλο από τη συμφωνία των Πρεσπών. Για το λόγο αυτό δεν έπιασαν κι ούτε θα πιάσουν τόπο τα μερίσματα και οι 13ες συντάξεις του. Η αγάπη του Έλληνα για την πατρίδα του κύριε Τσίπρα δεν εξαγοράζεται με μερικά ευρώ κι ελπίζω αυτό να το έμαθες καλά πλέον. Όσο για τους "προοδευτικούς" συναδέλφους δημοσιογράφους που δημόσια ειρωνεύονται τους ψηφοφόρους που λόγω συμφωνίας Πρεσπών δεν ψήφισαν Τσίπρα μόνο ένα έχω να τους πω.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
Το βάζο με το μέλι απομακρύνεται πλέον από τα χέρια τους και πιθανότατα δε θα το ξαναδούν ποτέ.
ΟΣΟ ΕΦΑΓΑΝ ΕΦΑΓΑΝ


Σ. Καραχότζα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 29 Μάιος 2019 13:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με την υπογραφή του Σέμπα Με την υπογραφή του Σέμπα »