Log in
updated 6:13 PM UTC, Oct 1, 2020
Ροή ειδήσεων :

Απογοητευμένος από τις επαφές της Ντόρας με μειονοτικούς παράγοντες ο ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ

Για επαφές της Ντόρας Μπακογιάννη κατά την επίσκεψη της στην Ξάνθη αποκλειστικά με μειονοτικά πρόσωπα που έχουν στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη αλλά δεν έχουν την εκτίμηση της ίδιας της μειονότητας κάνει λόγο ο πολιτευτής της ΝΔ και πρώην Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης  ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – δήλωση του:

Στις 4 Ιανουαρίου η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησε την περιοδεία της στην Ξάνθη. Κατά την παραμονή της –συν τοις άλλοις-  υποτίθεται ότι θα είχε σειρά επαφών με θεσμικούς,  παραγωγικούς φορείς και με εκπροσώπους της μειονότητας, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων αλλά και την ανάπτυξη θεμάτων, που αφορούν τις προοπτικές αξιοποίησης των τεράστιων αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής.

Οι επαφές αυτές βέβαια έγιναν αποκλειστικά, με πρόσωπα τα οποία έχουν μια “ιδιαίτερη” και στενή σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη. Τα πρόσωπα αυτά όμως, δεν χαίρουν καμίας εκτίμησης και σεβασμού από την μειονότητα και σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται άξια, ώστε να γίνουν η φωνή της, αφού η πορεία τους μέχρι σήμερα, έχει δείξει πως το ενδιαφέρον τους για αυτήν είναι μηδαμινό .

Συγκεκριμένα λοιπόν στις 05/01/18 -ημέρα Παρασκευή- η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφτηκε τον Δήμο Μύκης, την περιοχή του Κενταύρου αλλά και του Εχίνου. Οι επισκέψεις αυτές κάθε άλλο παρά οργανωμένες και άρτια σχεδιασμένες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Στελέχη τα οποία έχουν αγωνιστεί επί σειρά ετών, για την άνοδο,  την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της μειονότητας, απουσίαζαν. Η προσέλευση ειδικά στην περιοχή του Κενταύρου ήταν απογοητευτικά μικρή.

Αν γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω, θα θυμηθούμε ότι ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην ισονομία και την ισοπολιτεία σε αυτή τη χώρα, οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία σε νέα μονοπάτια καινοτόμα και πιο ελπιδοφόρα. Περιμέναμε οι σημερινοί εκπρόσωποι του κόμματος, να βαδίσουν σε αυτά ακριβώς τα μονοπάτια, διότι πιστεύαμε, ότι τα ιδανικά τους παραμένουν ίδια. Η ισονομία για παράδειγμα, δεν προβλέπει καμία διαφορετική μεταχείριση μεταξύ των ανθρώπων, λόγω εγγύτητας-οικειότητας με κάποια από αυτά. Η ισοπολιτεία δε, προβλέπει ίση πρόσβαση και συμμετοχή όλων, σε τέτοιου είδους συναντήσεις και όχι μόνο.

Είναι κρίμα, διότι θα μπορούσαμε να συζητήσουμε, να αναλύσουμε και να αναπτύξουμε εκτενώς πολλά μείζονα θέματα, που αφορούν τη μειονότητα αλλά το σημαντικότερο είναι, ότι θα μπορούσαμε να βρούμε από κοινού λύσεις σε αυτά, προχωρώντας στον σχεδιασμό για την άμεση υλοποίησή τους. Παρόλα αυτά, εμείς οι ένθερμοι υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των πολιτών, μείναμε εκτός προγράμματος και εκτός συναντήσεων.

Εάν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επιθυμούν να διατηρήσουν τη φιλοσοφία του κόμματός τους και να μην εκθέτουν την ιδεολογία και τις αρχές του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, θα ήταν σοφό να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους, οι οποίοι καθημερινά από το μετερίζι τους βρίσκονται πλάι στον πολίτη, φωνάζοντας τις αλήθειες χωρίς φόβο και με κάθε κόστος.

Ίσως σε επόμενη συνάντηση, η δική μας φωνή και άποψη, να θεωρηθεί υπολογίσιμη. Ίσως και όχι.

Το μόνο φωτεινό σημείο και άξιο συγχαρητηρίων αυτής της περιοδείας, θα τολμούσαμε να πούμε, πως ήταν η άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο “Elissso”, από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ κύριο Νίκο Κιατίπη, όπου πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη της κυρίας Μπακογιάννη στα ΜΜΕ.

 Ξάνθη, 10/01/2018

ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ