Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η παράταξη "ΔΗΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ" του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της

Κύριο Η παράταξη "ΔΗΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ" του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της

Φωτογραφία από agonas.gr
Η ομιλία του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου:
Φίλες και φίλοι.
Απόψε μιλώ στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Απόψε μιλώ σε όλους τους Ξανθιώτες, σ’ εσάς που με εμπιστευτήκατε.
Με τιμήσατε με την ψήφο σας και με τοποθετήσατε στο τιμόνι της Δημοτικής Αρχής.
Όμως, για μένα δεν αποτελεί μόνο τιμή, αλλά κυρίως μεγάλη ευθύνη και προσωπικό στοίχημα το να καταφέρουμε να ανταποδώσουμε σε εσάς την εμπιστοσύνη με την οποία, μας περιβάλλετε σε κάθε επαφή, σε κάθε συναναστροφή μαζί σας.
Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά, ξέρετε καλά πως είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην ειλικρίνεια, στην εντιμότητα, πιστεύω στα έργα αλλά όχι στα λόγια, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να κερδίσουμε όσα μας αξίζουν, και όχι με ανέξοδες υποσχέσεις.
Φίλες και φίλοι.
Η πόλη αλλάζει από άκρη σε άκρη, μεταμορφώνεται, λύνει ζητήματα που μας απασχολούσαν γενιές ολόκληρες και απέκτησε και αποκτά υποδομές που ήταν ζητούμενες εδώ και δεκαετίες. Κι όλα αυτά γίνονται, χωρίς ο Δήμος να δανειστεί ούτε μισό ευρώ.
Αξιοποιούμε σήμερα, περισσότερα από 25 εκ. ευρώ μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων, ενώ έχουν υλοποιηθεί ή δρομολογηθεί έργα πάνω από 15 εκ. ευρώ από ιδίους πόρους.
Από την αρχή της θητείας μας είχαμε ένα χρέος.
Είχαμε ένα χρέος, για όσα είχε δρομολογήσει η προηγούμενη διοίκηση. Πετύχαμε λοιπόν, να ολοκληρώσουμε, να παραδώσουμε, και να τα απολαμβάνουν όλα αυτά σήμερα οι πολίτες, όμως παράλληλα, σχεδιάσαμε, δρομολογήσαμε και υλοποιήσαμε μια σειρά νέων έργων και παρεμβάσεων, απαραίτητων για τον Δήμο μας και την κοινωνία όπως Αγροτική οδοποιία, Ασφαλτοστρώσεις, αναπλάσεις πλατειών και μαζί σε όλα αυτά προχωρήσαμε στη Δημιουργία οδηγών όδευσης τυφλών, στη Σηματοδότηση θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ και στη Κατασκευή ραμπών αλλά και στην τοποθέτηση Πινακίδων ονοματοθεσίας.
Προχωρήσαμε σε Αποκαταστάσεις αθλητικών χώρων αλλά και αποκατάσταση κτιρίων και βέβαια καταφέραμε την συνέχεια ολοκλήρωσης των εργασιών αφού εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή τους στο νέο ΕΣΠΑ.
Και όλα αυτά σε μία εποχή δύσκολη, με πάρα πολλές αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την τοπική αυτοδιοίκηση, με μια τεράστια γραφειοκρατία, με ηλεκτρονικές δημοπρασίες, αλλαγές κριτηρίων, επανειλημμένες αλλαγές στις προδιαγραφές των έργων και στις τιμές των υλικών.
Όμως, σήμερα στο νομό μας έχουμε επτά νέες, σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές, δύο επιπλέον κατασκευάζονται και ακόμη πέντε έχουν ανάδοχο. Όλες, και το εννοώ όλες και οι 14 βρίσκονται μόνο στο δικό μας Δήμο.
Είχαμε χθες, πάνω από δέκα χρόνια… ένα κλειστό, κατεστραμμένο και χωρίς άδειες κολυμβητήριο και το παραδίνουμε αύριο νόμιμο ασφαλές και με την δέσμευση ότι δεν θα κλείσει ΠΟΤΕ ξανά και για κανέναν λόγο.
Το Κυνοκομείο επιτέλους κατασκευάζεται, αλλά και οι 23 υπόγειοι κάδοι είναι σήμερα μια πραγματικότητα όπως και η αποκατάσταση και η αναβάθμιση 18 και πλέον σχολικών μονάδων.
Επιπλέον είναι σε εξέλιξη τρία έργα 4,5 εκ. για τη διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού, αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στην αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Υδροηλεκτρικού Σταθμού Ξεριά που αποδίδει σήμερα στην ΔΕΥΑΞ περισσότερα από 350.000 ευρώ ετησίως για να μπορεί να αποπληρώνει τα δάνεια των προηγούμενων περιόδων.
Φίλες και φίλοι.
Τόση ώρα δεν ακούτε προθέσεις, μακέτες, αποφάσεις, συμβάσεις και σχέδια ή εργασίες. Ακούτε πολλή δουλειά, ακούτε έργα παραδομένα, έργα ολοκληρωμένα, που σήμερα είναι ζωντανή πραγματικότητα αλλά και έργα που είναι σε εξέλιξη και αλλάζουν την πόλη μας αλλάζουν τον Δήμο μας αλλάζουν τον τόπο μας αλλάζουν την ζωή μας. Όλα αυτά είναι αληθινά. Έργα με υψηλές προδιαγραφές, έργα με ποιότητα αλλά και νομιμότητα.
Δώσαμε έμφαση στην καθημερινότητα, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη και όχι στα εμβληματικά έργα βιτρίνας.
Επικεντρωθήκαμε σε όλα εκείνα τα «θέλω» που διαμορφώνουν έναν τόπο πρότυπο για να ζει και να επισκέπτεται κανείς. Έναν τόπο θαυμαστό και αξιοζήλευτο, όπως ακούμε συχνά να τον χαρακτηρίζουν οι επισκέπτες του Δήμου Ξάνθης
Φίλες και φίλοι.
Σε μία εποχή δύσκολη, με μνημόνια, capital controls, ενστάσεις μεταξύ των αναδόχων, δικαστικές διαμάχες, μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα, πολιτικές μικροσκοπιμότητες και τόσα άλλα, η δημοτική μας αρχή κατόρθωσε με πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή, να προχωρήσει τον Δήμο μας μπροστά.
Προσδώσαμε στον τόπο μας το χαρακτηριστικό του «έξυπνου» Δήμου με την ανάπτυξη και υιοθέτηση νέων τεχνολογικών λύσεων που βελτιώνουν τις υπηρεσίες μας προς τους πολίτες.
Δύο φορές έχουμε αποσπάσει βραβείο smart city, για τη διεύρυνση συμμετοχής των δημοτών στη λειτουργία της πόλης, η πόλη κέρδισε επίσης με το σπαθί της να ενταχθεί στο σύμφωνο των Δημάρχων, να έχει το καλύτερο διαδραστικό με τους πολίτες site Δήμου στην Ελλάδα, αλλά και δημιούργησε την εφαρμογή «Βελτιώνω την Πόλη μου» στην οποία μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί περισσότερα από 1200 αιτήματα πολιτών, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία επιλύθηκαν.
Ανακύκλωση συσκευασιών επίσης για πρώτη φορά, όπως επίσης για πρώτη φορά ξεκινά από φέτος η συγκέντρωση απορριμμάτων στην πηγή με τέσσερα ρεύματα.
Και για όλα αυτά, δεν αυξήσαμε τα δημοτικά τέλη για να βρούμε χρήματα. Αντιθέτως, σήμερα ο δημότης, κατοικίες και επιχειρήσεις, όλοι μας, πληρώνουμε λιγότερα δημοτικά τέλη. Ήδη, από το 2016, ΑΜΕΑ και οι οικογένειες τους, έχουν απαλλαγεί πλήρως από την καταβολή δημοτικών τελών.
Και επίσης μειώσαμε τα τέλη, για τους ενταγμένους στο κοινωνικό τιμολόγιο και όχι μόνο αλλά και για τους πολύτεκνους και για τους τρίτεκνους για τους οποίους επίσης έχουμε κάνει σημαντική μείωση.
Πέρα από όλα τα παραπάνω επιτυγχάνεται επιπλέον μείωση έως 50% στα δημοτικά τέλη με την ολοκλήρωση εντός του 2019 του προγράμματος αντικατάστασης με LED σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου μας.
Δέκα ολόκληρα χρόνια δεν θα βλέπουμε σβησμένη λάμπα, δέκα ολόκληρα χρόνια δεν θα αλλάζουμε λάμπες, θα φωτίσουν οι γειτονιές μας και τα χωριά μας, δεν θα πληρώσουμε ούτε μισό ευρώ και θα μειωθούν στο μισό τα δημοτικά τέλη.
Φίλες και φίλοι.
Το σχέδιό μας για έναν «Δήμο Πρότυπο» καταρχήν είναι ρεαλιστικό. Περιλαμβάνει, αξιοποίηση κάθε δυνατότητας για ενίσχυση σε κρίσιμους τομείς.
Περιλαμβάνει αποφασιστικές παρεμβάσεις όπου είναι απαραίτητο, καινοτόμες πρωτοβουλίες, πρακτικές λύσεις και «έξυπνες» δράσεις, που μπορούν με χαμηλό κόστος να έχουν θετικά αποτελέσματα.
Περιλαμβάνει την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, την ενίσχυση του κοινωνικού προφίλ του Δήμου μας, σήμερα οι ωφελούμενοι σε ΤΕΒΑ και ΚΕΑ είναι πάνω από 8.000 πολίτες στο Δήμο μας,
περιλαμβάνει την παιδεία, το περιβάλλον και την καθαριότητα, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό αλλά και τον τουρισμό.
Περιλαμβάνει και τα «Μονοπάτια πολιτισμού» που τοποθετούν τον Δήμο Ξάνθης στον χάρτη του περιπατητικού τουρισμού για 40.000.000 λάτρεις του είδους, στην Ευρώπη.
Φίλες και φίλοι.
Συνεχίζουμε λοιπόν, διότι δεν θα διακυβεύσουμε όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα.
Συνεχίζουμε….. Και απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες από όλους τους ιδεολογικούς χώρους, γιατί δεν μας περισσεύει κανείς.
Να έχετε κατά νου όμως, το εξής: Θέλουμε για συνοδοιπόρους, ανθρώπους με περίσσια σοβαρότητα, ανιδιοτέλεια, πολιτική ηθική και να εμφορούνται από την αδιαπραγμάτευτη αγάπη για τον τόπο μας.
Οι εποχές αλλάζουν, οφείλουμε κι εμείς να αφήσουμε στο παρελθόν όσα και όσους επιμένουν να υπηρετούν τις παλαιωμένες νοοτροπίες, τον τυχοδιωκτισμό, την εντυπωσιοθηρία ή τις ιδιοτελείς μικροσκοπιμότητες.
Η κοινωνία αυτές τις στείρες τακτικές τις κατακεραυνώνει και τις πετά στο καναβάτσο.
Το ίδιο και εμείς, καθώς δεν ταιριάζουν στο δικό μας όραμα.
Αγαπητοί συμπολίτες μου
Σήμερα μπορώ να σας κοιτώ κατάματα, γιατί ξέρω ότι δεν σας έχω παραπλανήσει. Για ό,τι έχω δεσμευτεί, το έχουμε υλοποιήσει ή δρομολογήσει. Ότι υποσχέθηκα, τέθηκε σε τροχιά υλοποίησης, ακόμη κι αν χρειάστηκε να κάνω ρήξεις και τομές, ακόμα κι αν χρειάστηκε να συγκρουστώ με συμφέροντα, κατεστημένες νοοτροπίες και ιδιοτελείς σκοπιμότητες.
Αφετηρία μου ήταν και είναι να υπηρετώ με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μου και τους πολίτες του, Κινητήρια δύναμή μου είστε μόνον εσείς!
Απευθύνομαι σε εσάς λοιπόν με ειλικρίνεια, όπως έκανα πάντα.
Ο ρόλος που πρέπει να έχει και που θέλουμε να διαδραματίσει αυτή η πόλη…. Ο Δήμος μας, η Ξάνθη μας, που ευτύχισε να έχει αξιολογότατους δημάρχους, που ευτύχισε να έχει μια τεράστια πολιτιστική κληρονομιά αλλά κατάφερε να δημιουργήσει και να διαθέτει σήμερα και ένα τεράστιο brand name, είναι ένας και μοναδικός:
Η ΞΑΝΘΗ πρέπει να είναι πρωτεύουσα πόλη. Με αυτό το φιλόδοξο στόχο, με αυτό το όραμα, ζητάμε την εντολή σας.
Χρειαζόμαστε καθαρή και δυνατή εντολή.
Η πόλη αλλάζει. Και σήμερα, από αυτό εδώ το βήμα, σας δίνω το λόγο της τιμής μου, ότι θα συνεχίσει να αλλάζει. Πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά. Την εμπιστοσύνη σας, την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, την εμπιστοσύνη που σας ζητώ να μας δείξετε ξανά, δεν θα την προδώσουμε ποτέ.
Ο Δήμος μας, η Ξάνθη μας, χρειάζεται τους καλύτερους. Από τους καλύτερους παλιούς και από τους καλύτερους νέους!
Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη, για την αγάπη, για την διάθεσή σας να το παλέψουμε μαζί!
Σας ευχαριστώ.
Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος
Δήμαρχος Ξάνθης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 2019

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΟΚΤΑΪ Εκπαιδευτικός
2 ΑΝΤΙΚΟΥΛΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) Εκπαιδευτικός & Αρχιτέκτων Μηχανικός - Δ/ντής Εκκλησιαστικής Εστίας Ξάνθης
3 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Υπάλληλος Δασαρχείου Ξάνθης
4 ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΓΙΑΝΝΑ Οικονομολόγος
5 ΑΧΜΕΤ ΟΓΛΟΥ ΑΛΗΣΑΝ Έμπορος
6 ΒΕΪΣΑΛΟΓΛΟΥ ΓΚΙΟΥΛΧΑΝ Μηχανικός Περιβάλλοντος
7 ΓΑΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. - Γραμματέας Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Ξάνθης
8 ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Αυτοκινητιστής & Πρόεδρος Συνεταιρισμού «Eurotaxi» - Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης
9 ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Επαγγελματίας Λαϊκής Αγοράς
10 ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Φυσικός & Φροντιστής - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης
11 ΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Προπονητής Judo - Αντιδήμαρχος Ξάνθης
12 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) Συνταξιούχος - Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης
13 ΙΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού - Αντιδήμαρχος Ξάνθης
14 ΙΝΤΖΕΛΕΡ ΣΑΒΒΑΣ Οδηγός Λεωφορείου
15 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
16 ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΛΑΜΠΗΣ) ΑΜΕΑ - Ιδιοκτήτης Studio ΙΤΑΛΟΣ
17 ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΟΥ-ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Ελεύθερος Επαγγελματίας
18 ΚΑΝΣΙΖΟΓΛΟΥ-ΓΟΥΝΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Ιδιωτικός Υπάλληλος
19 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Στρατιωτικός ε.α. - Δ/στής Δασικού Χωριού ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ
20 ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΜΟΥΑΜΕΡ Ιατρός Ειδικός Παθολόγος
21 ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μηχανολόγος Μηχανικός & Διδάσκων Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ.
22 ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μουσικολόγος & Εκπαιδευτικός
23 ΚΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τεχνίτης Οικοδομών
24 ΚΙΜΙΤΣΙΔΗ ΝΑΤΑΛΙΑ Ιδιωτικός Υπάλληλος
25 ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ΡΑΪΦ Σεφ - Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γέρακα
26 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Δ/ντρια Ανάπτυξης Δικτύου Ιδιωτικών Επιχειρήσεων
27 ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗ-ΚΑΛΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Καθηγήτρια Αγγλικών
28 ΚΟΥΛΕΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών
29 ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Εκπαιδευτικός
30 ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΣΙΟΣ Κτηνοτρόφος
31 ΚΥΨΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
32 ΛΟΜΒΑΡΔΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Δημοσιογράφος - Αντιδήμαρχος Ξάνθης & Πρόεδρος Δημοτικού Ραδιοφώνου
33 ΜΑΛΚΟΤΣ ΡΑΪΦΕ Καπνεργάτρια
34 ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
35 ΜΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Marketing Manager
36 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΙΚΗ Εκπαιδευτικός - Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης
37 ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ειδικός Ορθοδοντικός & Χειρούργος Οδοντίατρος
38 ΜΠΟΖ ΡΑΜΑΔΑΝ Ελεύθερος Επαγγελματίας - Αντιπρόεδρος ΣΔΑΝ Ξάνθης
39 ΜΠΟΖ ΤΖΕΜΙΛΕ Ιδιωτικός Υπάλληλος
40 ΜΠΟΥΔΟΥΡ ΜΕΡΤ Φοιτητής Πολιτικός Μηχανικός
41 ΜΠΟΥΔΟΥΡ ΧΟΥΣΕΪΝ Φανοποιός - Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κιμμερίων
42 ΠΑΝΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Φιλόλογος & Φροντιστής
43 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
44 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος & Ραδιοφωνικός Παραγωγός
45 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Αγρότης - Αντιδήμαρχος Ξάνθης
46 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΡΑΦΑΗΛΙΑ Ελεύθερος Επαγγελματίας
47 ΠΑΠΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Διδάσκων Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ.
48 ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Ιδιωτικός Υπάλληλος
49 ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Δικηγόρος - Αντιδήμαρχος Ξάνθης
50 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Δ/ντης Πολυκυνηματογράφου ODEON Ξάνθης
51 ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Μαθηματικός
52 ΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Στρατιωτικός ε.α. - Πρόεδρος Εβριτών Ν. Ξάνθης
53 ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ Ιδιοκτήτης Διαφημιστικής Εταιρείας
54 ΡΟΥΣΤΑΝΙΑΝ-ΓΙΑΝΚΑΝΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ Βοηθός Ιατρικών Βιολογικών Εργαστηρίων
55 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ Ιατρός Ορθοπεδικός - Πρόεδρος Λεύκιππου Ξάνθης
56 ΣΑΛΗ ΚΙΑΖΗΜ ΟΓΛΟΥ ΓΙΟΥΞΕΛ Ελεύθερος Επαγγελματίας
57 ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Χοροδιδάσκαλος
58 ΣΔΡΕΒΑΝΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ Υποστράτηγος ε.α. & Οικονομολόγος - Πρόεδρος ΔΕΥΑ Ξάνθης
59 ΣΕΦΕΡΛΗ ΣΕΛΙΜΕ Ιδιωτικός Υπάλληλος
60 ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας - Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ευμοίρου
61 ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ Ιδιωτικός Υπάλληλος
62 ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΔΑΦΝΗ Εκπαιδευτικός
63 ΣΤΟΪΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
64 ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ Ιδιωτικός Υπάλληλος - Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης
65 ΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
66 ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κτηνίατρος & Πρόεδρος ΣΕΚΕ Α.Ε. - Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ξάνθης
67 ΤΟΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ιδιοκτήτης Γεωργοκτηνοτροφικής Επιχείρησης
68 ΤΟΥΛΟΥΜΙΔΟΥ ΓΕΥΣΗ Κτηνοτρόφος - Μελισσοκόμος
69 ΤΣΑΡΔΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. - Πρόεδρος Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης
70 ΤΣΟΥΚΑ-ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ Ιδιωτικός Υπάλληλος
71 ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΟΡΧΑΝ Ελεύθερος Επαγγελματίας - Δημοτικός Σύμβουλος
72 ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΦΕΡΤΟΥΝ Ελεύθερος Επαγγελματίας - Αντιδήμαρχος Ξάνθης
73 ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) Στρατιωτικός ε.α.
74 ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
75 ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ Πολιτικός Μηχανικός & Τοπογράφος Μηχανικός
76 ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ Τραπεζικός & Ζωγράφος - Δημοτικός Σύμβουλος
77 ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Έμπορος
78 ΧΟΥΣΕΪΝ ΣΙΡΑΚ ΧΟΥΣΕ¨Ν AMEA Συνταξιούχος - π. Εργολάβος
79 ΧΩΡΑΦΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Στρατιωτικός ε.α.
80 ΨΩΜΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2019 09:56
Copyright @ www.xanthinet.gr 2015