Log in
updated 9:37 AM UTC, Jun 5, 2020
Ροή ειδήσεων :

Κυριακή (Κική) Σαρηγιάννη: Είμαι Υποψήφια με τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος και ένας ακούραστος εργάτης

Κύριο Κυριακή (Κική) Σαρηγιάννη: Είμαι Υποψήφια με τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος και ένας ακούραστος εργάτης

Για την απόφαση να της να είναι Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, για τους λόγους που είναι υποψήφια με την παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης καθώς και για την Ξάνθη που θα ήθελε η ίδια μιλάει στο XANTHINET.GR η Κυριακή Σαρηγιάννη.


Ποιά είναι η Κική Σαρηγιάννη:


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ξάνθη
Με τον γάμο μου μετακόμισα και έμεινα για αρκετά χρόνια στην Προσοτσανη του νόμου Δραμας
Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από το 1998 όπου και διατέλεσα
Μέλος στον Μουσικό χορευτικό σύλλογο προσοτσανη Ο Μέγας Αλέξανδρος μέλος στην αναπτυξιακή δημοτική επιχείρηση Δ. Προσοτσανης καθώς και πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού συλλόγου
Παράλληλα όμως ασχολήθηκα και με την έρευνα για τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας
Αυτό με ώθησε ώστε να μεταδώσω τις γνώσεις μου σαν χοροδιδάσκαλος σε διάφορους συλλόγους
Από το 2015 επέστρεψα στην Ξάνθη όπου ζω πλέον μόνιμα
Υπηρετώ χρόνια την παράδοση.. Συνεργάζομαι με τον σύλλογο Εβριτων Ξάνθης καθώς κ με το πολιτιστικό σύλλογο εργαζομένων ομίλου ΟΤΕ.. Συνεργάστηκα επίσης με τον σύλλογο δραμινων Ν. Ξάνθης, το ίδρυμα θρακικής τέχνης κ παράδοσης καθώς και με διάφορους άλλους πολιτιστικός συλλόγους της ευρύτερης περιοχής έχω συμμετάσχει σε πολλές χορευτικές παραστάσεις, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές.
Διατέλεσα υπεύθυνη καθώς και συντονίστρια σε διάφορα πολιτιστικά δρώμενα όπως επίσης και σύμβουλος χορού


Τι είναι αυτό που σας οδήγησε στην απόφαση να θέσετε τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα;


ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΉΡΑ ΓΙΑΤΊ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΩ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΟΥ. Η ΈΜΠΝΕΥΣΗ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ,ΜΕ ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΈΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΆΝΘΗ ΜΑΣ ΑΚΌΜΗ ΚΑΛΎΤΕΡΗ. Η ΠΌΛΗ ΜΕ ΤΑ 1000 ΧΡΏΜΑΤΑ Η ΠΌΛΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΈΝΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΌΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΕΙ... Η ΠΌΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΑΚΌΜΗ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΚΌΜΗ ΠΙΟ ΒΙΩΣΙΜΗ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ... ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΘΈΛΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΉΣΩ... ΜΕ ΕΥΘΎΝΗ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ ΜΕ ΔΙΆΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΌ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ..


Γιατί επιλέξατε την παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης;


ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΜΑΣ.. ΓΙΑΤΊ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΜΕ ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΜΕ ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΠΆΝΤΑ ΤΑ ΜΈΓΙΣΤΑ ΚΑΛΆ ΓΙ ΑΥΤΉΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ... ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΈΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΈΒΑΖΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ.... ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΙ... ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΦΟΡΆ.
ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΔΉΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ.


Κατά το παρελθόν έχετε ασχοληθεί με την πολιτική και ειδικότερα με την τοπική αυτοδιοίκηση;


ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΚΑΤΆ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ... ΜΕ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ Ν. Δ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ.. ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΌΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ..
ΜΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΉ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΈΤΗΣΑ ΓΙΑ 12 ΕΤΗ.


Αν οι Ξανθιώτες θα ζητούσαν να τους υποσχεθείτε κάτι, τι θα τους υποσχόσασταν;


ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΣΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΞΑΝΘΗ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΗΝΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 15 Μάιος 2019 20:15