Log in
updated 6:45 PM UTC, Dec 13, 2019
Ροή ειδήσεων :

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους (λαθρο)μετανάστες – Κάνουν ότι θέλουν πλέον

Κύριο Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους (λαθρο)μετανάστες – Κάνουν ότι θέλουν πλέον

Τρεις Αφγανοί επιχείρησαν να βιάσουν Νοσηλεύτρια στην Ορεστιάδα !!
Τρεις “Ασυνόδευτοι ανήλικοι” πρόσφυγες προσπάθησαν να κλειδώσουν την πόρτα του ιατρείου.
Νέες σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.
Τρεις Αφγανοί “Ασυνόδευτοι ανήλικοι” πρόσφυγες 16 και 17 ετών επιχείρησαν να κλειδωθούν στο ιατρείο όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν νοσηλεύτρια.
Οι τρεις ανήλικοι είχαν επισκεφθεί το ιατρείο για να υποβληθούν σε εξετάσεις και επιχείρησαν να απομονωθούν στο χόρο με τη νοσηλευτρια.
Η γυναίκα προσπάθησε να προστατευθεί και ευτυχώς επενέβη άλλος υπάλληλος αλλά και ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία απομάκρυνε τα τρία άτομα από το σημείο. (ΔΕΝ τους προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα ... Γιατί ;;; )
Στο Φυλάκιο δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αναταραχή όμως το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία.
thrakinea.gr

Άγριος ξυλοδαρμός δασκάλου από μετανάστες στο Δέρειο – Με δυσκολία τους ξέφυγε
Εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον το κύμα βίας εντός ελληνικών εδαφών από τους λαθρομετανάστες που με παράνομο καθεστώς «πρόσφυγα» δημιουργούν το απόλυτο χάος. Πλέον στήνουν και μπλόκα στους δρόμους και προχωρούν σε άγριους ξυλοδαρμούς Ελλήνων πολιτών.
Τα ζητήματα αυτά πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν από τις ελληνικές αρχές καθώς είναι θέμα χρόνου τα περιστατικά αυτά να λάβουν μεγαλύτερες διαστάσεις και να καταστούν μια πραγματική μόνιμη απειλή. Εκτός αυτού, στην Ελλάδα καταφθάνουν και πραγματικοί πρόσφυγες, γυναικόπεδα που προσπαθούν να γλιτώσουν από τις βάρβαρες μάχες που λαμβάνουν χώρα στις πατρίδες τους. Αυτού του τύπου τα περιστατικά υποβαθμίζουν την αξία και αυτών των ανθρώπων, καθώς η ανασφάλεια που δημιουργείται δεν επιτρέπει εμπιστοσύνη σε κανέναν.
Μπλόκο στο αυτοκίνητο με το οποίο δάσκαλος μουσουλμανικού σχολείου κινούνταν από το Μικρό προς το Μεγάλο Δέρειο, έστησαν δεκάδες λαθρομετανάστες, τον σταμάτησαν και προσπαθώντας να το κλέψουν τον ξυλοκόπησαν. Με δυσκολία κατάφερε να τους ξεφύγει, να αναπτύξει ταχύτητα και να γλιτώσει.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Evros-news.gr, το συγκεκριμένο εξαιρετικά ανησυχητικό περιστατικό που έχει αναστατώσει τους κατοίκους των δύο χωριών αλλά επίσης του Σιδηρώ και της Ρούσσας, συνέβη την Τρίτη, όταν ομάδα λαθρομεταναστών που είναι γνωστό ότι έχουν κατακλύσει την συγκεκριμένη περιοχή των χωριών του ορεινού όγκου Σουφλίου, αντίκρισαν τον δάσκαλο να κινείται με το αυτοκίνητο του.
Κατάφεραν να το σταματήσουν και επειδή αυτός αντιστάθηκε όταν πήγαν να τον βγάλουν έξω και να το κλέψουν, τον χτύπησαν έντονα. Αυτός με πολύ μεγάλη προσπάθεια τους ξέφυγε και αφού ειδοποίησε την αστυνομία, πήγε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες.
Επειδή όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο σχολείο ενός από τα συγκεκριμένα μουσουλμανικά χωριά όπου διδάσκει και ετοίμαζε την πρώτη ημέρα των μαθητών, ενημέρωσε τους ντόπιους, οι οποίοι είναι έντονα αναστατωμένοι, αφού και στην περιοχή τους δεκάδες ή εκατοντάδες λαθρομετανάστες περνούν από εκεί με κατεύθυνση το εσωτερικό της χώρας.
Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα έγινε επιχείρηση από τις αστυνομικές δυνάμεις και συνέλαβαν εκατοντάδες λαθρομετανάστες που αφού πέρασαν τον ποταμό Έβρο, ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδρομές, μέσω Βρυσικών Διδυμοτείχου και Μαυροκκλησίου Σουφλίου ή και Παλιουρίου, Μεταξάδων Διδυμοτείχου, παίρνουν τον δρόμο που είναι κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, για να βγαίνουν στις Σάπες και να φτάνουν στην Κομοτηνή.
Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και υπάρχει κίνδυνος αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι χειρότερο όταν περνούν μέσα από τα χωριά, να πυροδοτηθούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Γιατί πολύς κόσμος έχει φτάσει στα όρια του. Αντί λοιπόν οι αρμόδιες αρχές να εθελοτυφλούν και να προσπαθούν να κρύψουν το τεράστιο πρόβλημα… κάτω απ’ το χαλί, καλό είναι να λάβουν αυστηρότερα μέτρα.
pentapostagma.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019 15:18