Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία νέα εργαστήρια στη ΦΕΞ

Κύριο Τρία νέα εργαστήρια στη ΦΕΞ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Φ.Ε.Ξ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ


Το εργαστήριο αυτό είναι μια πρόσκληση σε όλους εσάς που ζώντας στην εποχή του 2020, με όλες τις δυσκολίες, προκλήσεις κι αδιέξοδα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να Απελευθερωθείτε Νοητικά και Σωματικά.

Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να μοιραστεί Μεθόδους με τις οποίες μπορεί ο Άνθρωπος να Απελευθερωθεί, δίνοντας ταυτόχρονα μια Πνοή Ζωής στην Κοινωνία μας.

Τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν στο Εργαστήριο είναι:

1 ) To Σώμα μας: Θα εκπαιδεύσουμε το Σώμα μας μέσω Ειδικών Στάσεων για την επαναφορά της Ορθοσωμίας και της Φυσικότητάς του.
2 ) Η Αναπνοή μας: Θα εκπαιδεύσουμε – Ενθυμηθούμε την Φυσική Αναπνοή και τις Απεριόριστες Δυνατότητες που ανοίγουν Αναπνέοντας Φυσικά.
3 ) Ο Νους μας: Θα Εκπαιδεύσουμε και Διερευνήσουμε την Φύση του Νου μας μέσω:

Α ) Θεωρίας Β) Στοχασμού Γ ) Διαλογισμού
Πληροφορίες

Υπεύθυνος εργαστηρίου: Νίκος Γεκτίδης τηλ. 6948307905

Χώρος λειτουργίας εργαστηρίου: ΚαπνΑποθήκη ΦΕΞ (Πλάτωνος 27)


ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΦΕΞ

Στο πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης του Λαογραφικού Μουσείου της Ξάνθης το Εργαστήριο Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης της ΦΕΞ διοργανώνει διήμερο σεμινάριο 3 & 4 Οκτωβρίου με θέμα "Μένοντας 'σταθεροί' σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται".

Ζούμε σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Η ίδια η ζωή έχει αυτήν την ιδιότητα. Προχωρά αλλάζει το σχήμα και η μορφή εξελίσσεται. Το ίδιο και εμείς.. "τα πάντα ρει και Ουδέν μένει" έλεγε ο Ηράκλειτος. Όντας σε ένα πεδίο που αλλάζει συνεχώς και τον τελευταίο καιρό με μεγάλη ταχύτητα και με τρόπους που απαιτούν πολλή προσπάθεια και ενέργεια από μας, προσπαθούμε να βρούμε το κέντρο μας, τον τρόπο μας και τον δικό μας ρυθμό να σταθούμε. Πόσο μας δυσκολεύει και πόσο μας δυναμώνει αυτό; Ποιες είναι οι πηγές στήριξης μας; Πώς τις ενεργοποιούμε; Μήπως ανάγκη μας να ζούμε συνεχώς ασφαλείς είναι μία ψευδαίσθηση;

Όσο και να μεταβάλλεται ο κόσμος χρειάζεται να αναπτύξουμε ικανότητες για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να προσαρμοστούμε. Ο στόχος δεν είναι η ατάραχη ζωή άλλα η ικανότητα να αντέχουμε και να διαχειριζόμαστε με σοφία τα εμπόδια. Έτσι ένα ακόμα σοφό ρητό μας λέει.. " Όταν δεν μπορείς να αλλάξεις τις συνθήκες ζωής αλλάζεις τη στάση σου απέναντι στις συνθήκες.

Αυτά και άλλα πολλά θα το αναπτύξουμε στο σεμινάριο, τηρώντας με αυστηρότητα τα μέτρα προστασίας Covid-19.

Πληροφορίες:

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 3μμ-9μμ & Κυριακή 4 Οκτωβρίου 10πμ-5μμ

Συντονιστές:
Ειρήνη Κιλέτση: Ψυχολόγος ΑΠΘ-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt & Επόπτρια Gestalt, crm trauma therapist. Mέλος της European association of Gestalt Therapy EAGT, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής εταιρίας Gestalt Θεραπείας HAGT.

Μαρίνα Κατσικίδου : Ψυχολόγος ΑΠΘ-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, crm trauma therapist. M.Sc Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα.

Πληροφορίες & Εγγραφές: Γραμματεία Φεξ 2541025421, Μαρίνα Κατσικίδου 6955495569


Εργαστήριο Αρχαίας Ελληνικής Λύρας!

Επανέναρξη μαθημάτων του Εργαστηρίου Αρχαίας Ελληνικής Λύρας!
Την Παρασκευή 25/09/2020 στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης.

Πρόγραμμα:

17:30 - 18:00 - Προσέλευση μαθητών και ενδιαφερομένων
* Παρουσίαση της Αρχαίας Λύρας από την διεθνούς φήμης μουσικό και δασκάλα Λίνα Παλερά
* Εγγραφές νέων μαθητών

18:00 - 20:00 * Μάθημα

Σχετικά με το

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΡΑΣ Τα μαθήματα υλοποιούνται σε διάστημα τριών μηνών, με ευθύνη της ομάδας www.seikilo.com κατά τα οποία παρέχονται λύρες ανά μαθητή από την Οργανοποιία Αναστάσιος. Δεν απαιτούνται προγενέστερες μουσικές γνώσεις. Δεκτές και οι συμμετοχές παιδιών. Το εργαστήριο κλείνει με συναυλία μαθητών και δασκάλων.

Σχετικά με τη
Σύγχρονη πειραματική μουσική σκηνή www.chrysallida.gr
(αντι)μουσικές δράσεις ΦΕΞ - ΠΑΚΕΘΡΑ από το 2005
«you don’t have to call it music, if the term shocks you»

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 15:00
Copyright @ www.xanthinet.gr 2015