Log in
updated 1:16 PM UTC, Jun 11, 2021
Ροή ειδήσεων :

Xanthinet.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Ιούνιος 2021

Ξάνθη; Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 128 δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1 ηλεκτρικός τρίφτης

Συνελήφθη προχθές (9-6-2021) το μεσημέρι, σε οικισμό της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ένας ημεδαπός , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με την καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών από τον δράστη στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση στην οποία συνέδραμε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών “ AS ”.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν σε ειδικά διαμορφωμένο θερμοκήπιο στον αύλειο χώρο αυτής, 128 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 25 εκατοστά έως 2,2 μέτρων.

Επιπλέον στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

9 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.365,4 γραμμαρίων
1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης
2 νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας MDMA
1 ναρκωτικό δισκίο ecstasy
17 εμποτισμένα χαρτάκια με ναρκωτική ουσία
4 νάιλον συσκευασίες με άγνωστη ουσία
σπόροι κάνναβης
1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
1 ηλεκτρικός τρίφτης
65 κενές νάιλον συσκευασίες
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Με 1,2 εκ. € χρηματοδοτεί η ΠΑΜΘ την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων του Διδυμοτείχου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, το έργο του Δήμου Διδυμοτείχου για την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων και των σημείων πολιτιστικού ενδιαφέροντος της πόλης του Διδυμοτείχου θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας με πόρους ύψους 1,2εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για ένα έργο αναπλάσεων, αισθητικών και λειτουργικών παρεμβάσεων και σήμανσης για τη βελτίωση της μετακίνησης και της προσβασιμότητας σε κεντρικές και πολυσύχναστες συνοικίες της πόλης, ώστε να δημιουργηθεί μια διαδρομή που θα συνδέει εμβληματικά τοπόσημα του Διδυμοτείχου:

• τις Καλιόπορτες, τον Πύργο Βασιλοπούλας – Μπαρουταποθήκη, το Παλιό Ρολόι, τη Φυλακή Καρόλου, τα Υπόσκαφα,τους Ναούς Σωτήρος Χριστού και Αγίου Αθανασίου, την Αγία Μαρίνα και το Πεντάζωνο στο λόφο του Καλέ
• την Πλωτινόπολη και την Αγία Πέτρα
• το Τέμενος Βαγιαζήτ, τα Λουτρά Ουρούτς Πασά και την Πυροστιά
• το Βυζαντινό Μουσείο, το Στρατιωτικό Μουσείο, το Λαογραφικό Μουσείο και το Κέντρο Θρακικών Ερευνών.

Το συνολικό μήκος των αναπλάσεων θα ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο και θα περιλαμβάνει την οδό Δημοκρατίας, την πλατεία Γεωργίου Ροκίδη, τμήμα της οδού Πατριάρχου Διονυσίου και της οδού Ορφέως καθώς και τμήματα των οδών Διοικητηρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Με τη χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, η πόλη του Διδυμοτείχου εντάσσεται ως ενιαίος χώρος ιστορικού και τουριστικού ενδιαφέροντος στην Πολιτιστική Διαδρομή της Αρχαίας Εγνατίας Οδού, την οποία δημιουργεί η Περιφέρεια μέσω της αποκατάστασης και ανάδειξης αρχαιολογικών χώρων και μνημείων σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης χρηματοδότησης, ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε το Διδυμότειχο μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Θανάση Τσώνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Κώστα Βενετίδη και τους περιφερειακούς συμβούλους Έβρου κ. Βασίλη Γαλάνη, κ. Βασίλη Δελησταμάτη και κ. Γιάννη Ζαμπουνίδη.

Εκεί συναντήθηκε με το Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και ενημερώθηκε για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν από στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Διδυμοτείχου.

Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων την Κυριακή στην Ξάνθη

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, ώρες 10:00 έως 14:00 στο υπαίθριο δημοτικό αμφιθέατρο έναντι του ΟΤΕ, ο “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ – ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΞΑΝΘΗΣ” διοργανώνει γιορτή υιοθεσίας, ώστε να υιοθετηθούν αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια.

Στις 15 Ιουνίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάν8θης

Η πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης:

ΠΡΟΣ:
1) Τα αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης.
2) Τον αξιότιμο Δήμαρχο Ξάνθης.
3) Τους αξιότιμους Προέδρους των Κοινοτήτων Ξάνθης Ευμοίρου, Κιμμερίων, Γέρακα, Δαφνώνα, Καρυόφυτου, Κομνηνών, Νεοχωρίου, Πασχαλιάς & Σταυρούπολης.
Κοιν.:
- Γενική Γραμματέα Δήμου Ξάνθης, Σοφία Ψωμά

Σας προσκαλούμε, σε τακτική, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 15 Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 184 του Ν.4365/2019, το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του», τις αριθμ.18318/13-3-2020, 40/-31-3-2020, 163/33282-29.05.2020, 60249/22-9-2020 και την ΔΙΔΑΔ/Φ.69/132/οικ.20413/03-11-20 εγκυκλίους του ΥΠΕΣ και το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 προσαρμοσμένο στις προαναφερόμενες διατάξεις, προκειμένου ληφθεί σχετική απόφαση στα παρακάτω θέματα, της ημερήσιας διάταξης.

01ο ΘΕΜΑ : Χορήγηση έγκρισης εισόδου-εξόδου για αντιπροσωπευτικό όχημα 'μικρό επιβατηγό' στην εγκατάσταση 'εμπόριο φαρμακευτικών προϊόντων και σκευασμάτων' σε δημοτική οδό που συμβάλλει στο 2,7ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)
02ο ΘΕΜΑ : Κατάργηση άδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου, λόγω διακοπής εργασιών για συνταξιοδότηση (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)
03ο ΘΕΜΑ : Κατάργηση άδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών, λόγω διακοπής εργασιών για συνταξιοδότηση (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)
04ο ΘΕΜΑ : Ανανέωση αδειών παραγωγών πωλητών υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 22 του ν.4497/2017 (ΦΕΚ 171/Α΄) (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)
05ο ΘΕΜΑ : Θεώρηση άδειας επαγγελματία πωλητή πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)
06ο ΘΕΜΑ : Θεώρηση και άρνηση θεώρησης αδειών επαγγελματιών πωλητών, υπαίθριου εμπορίου λαϊκών αγορών, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 22 του ν.4497/2017 (ΦΕΚ 171/Α΄) (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Ιωάννης Ζερενίδης)
07ο ΘΕΜΑ : Έγκριση καταρχήν συμφωνίας μεταξύ Δημάρχου Ξάνθης και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για παραχώρηση ακινήτου, αποδοχή ελάχιστης προβλεπόμενης από το νόμο καταβολής ετήσιου τιμήματος και καθορισμός χρονικού διαστήματος μίσθωσης (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης)
08ο ΘΕΜΑ : Έγκριση 4ης αναμόρφωσης έτους 2021 (εισηγητής, Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης, Αντιπρόεδρος ΟΕ)
09ο ΘΕΜΑ : Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2021 (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Τσέπελης, Πρόεδρος ΕΕ)
10ο ΘΕΜΑ : Κατανομή πιστώσεων για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης (εισηγητής Πρόεδρος ΔΣ, Ιωάννης Μπούτος, Πρόεδρος ΔΕΠ)
11ο ΘΕΜΑ : Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του, για τη συγκρότηση ΔΣ της ΑΣ ΤΗΘΥΣ (εισηγητής, Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
12ο ΘΕΜΑ : Αποδοχή χρηματοδότησης εργαστηριακού εξοπλισμού για το 1ο εργαστηριακό Κέντρο Ξάνθης από τον ΤΑΠ Ελλάδος (εισηγητής, Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
13ο ΘΕΜΑ : Μίσθωση ακινήτου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 270/81, για τις ανάγκες του 8ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης και εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης (εισηγητής, Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
14ο ΘΕΜΑ : Λύση μίσθωσης του αριθμ.35 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισηγητής, Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΟΣ

Ατελώς παραχώρηση πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου, από τον Δήμο Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι, οι επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχουν την δυνατότητα να αιτηθούν την παραχώρηση πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, που θα αξιοποιήσουν ατελώς, έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, σύμφωνα με την εφαρμογή διατάξεων, σχετικού νόμου και την απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης.

Για αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25413 50828 και 25413 50813 η να μεταβούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης: «ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ (ΑΡ. 65 Ν. 4688/2020 )»

https://www.cityofxanthi.gr/koinoxristos_aitiseis

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τρεις τρόπους για την υποβολή των αιτήσεων:

Α)Εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας του Δήμου Ξάνθης, στο σύνδεσμο https://www.cityofxanthi.gr/koinoxristos_aitiseis

Β) Με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων& Εμπορικών Δραστηριοτήτων, κατόπιν σχετικού ραντεβού στα τηλέφωνα 25413 50828 και 25413 50813.

Γ) Με αποστολή της αίτησης και όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών ως συνημμέναμέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (e-mail) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ξάνθη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Θήρας

Από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, κατά τις πρωινές ώρες, θα πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Θήρας (από την οδό Τσιμισκή έως την οδό Παν. Τσαλδάρη) και στην οδό Βυρσοδεψειών (κάθετος στην οδό Λεωφόρος Στρατού).

Οι εν λόγω εργασίες θα έχουν ως αποτέλεσμα την τροποποίηση της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, με διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και εκτροπή αυτής στις παρακείμενες οδούς.

Ο Πολιτισμός στην Ξάνθη θρηνεί την απώλεια του αγαπητού σε όλους, Κώστα Λειβαδίτη

Ο Κώστας Λειβαδίτης, έβαλε στην Ξάνθη, τα θεμέλια της Θεατρικής Τέχνης, ως πτυχιούχος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου, με την επί δεκαετίες δραστηριοποίησή του στην ευρύτερη περιοχή, ως σκηνοθέτης, ηθοποιός και θιασάρχης.

Ίδρυσε το «Ανατολικά του Νέστου» και έδωσε πνοή έκφρασης στους νέους ανθρώπους, που συνεργάστηκε δημιουργικά μαζί τους, προσφέροντας στην Ξάνθη, στην ύπαιθρο, στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με μαθήματα, εργαστήρια, σεμινάρια, παραστάσεις και ταυτόχρονα έκανε γνωστή την Ξάνθη στο Πανελλήνιο.

Η συνεργασία του με τον Δήμο Ξάνθης, πάντα είχε θετικό πρόσημο, δίνοντας απλόχερα, από το περίσσευμα της καρδιάς του, ιδέες ρεαλιστικής έκφρασης στους μεγάλους θεσμούς μας, όπως και σε ιδιαίτερες προτάσεις, που είχαν να κάνουν με την εκπαίδευση, τη νεολαία, τα ήθη και έθιμα, τον πολιτισμό.

Τα τελευταία χρόνια, στο «Ανατολικά του Νέστου», έδωσε τη σκυτάλη σε νέους ανθρώπους και ζούσε, με το πάντα γνώριμο πάθος του για την τέχνη, τροφοδοτώντας με την εμπειρία του τα εργαστήρια με τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του θεάτρου, αφήνοντας, τελικά, μια μεγάλη παρακαταθήκη για τον τόπο.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης
Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης

Εξοργισμένοι οι επαγγελματίες της ΑΜΘ με τον Περιφερειάρχη

«Ας έρθει να ζητήσει ψήφο στις εκλογές» λένε οι περισσότεροι

Μόνο αρνητικά σχόλια για τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ακούει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κανείς και κυρίως από τους επαγγελματίες οι οποίοι ακόμα μετράνε τις πληγές τους και προσπαθούν να ορθοποδήσουν μετά τα αλλεπάλληλα lockdown και τα επί μήνες κλειστά καταστήματα τους.

Βέβαια μια μεγάλη ανάσα για τους σκληρά δοκιμαζόμενους επαγγελματίες αποτελεί η περιβόητη Covid οικονομική ενίσχυση αλλά στην περιφέρεια ΑΜΘ αυτή ακόμα δεν έχει δοθεί στους δικαιούχους. «Πως γίνεται στις υπόλοιπες περιφέρειες να έχει δοθεί η ενίσχυση και μόνο εμείς να μην την έχουμε λάβει ακόμα;» διερωτώνται πολλοί επαγγελματίες επιρρίπτοντας ευθύνες γι’ αυτή την καθυστέρηση στον «Περιφερειάρχη και την παρέα του» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες πάντως, στην ΑΜΘ η συγκεκριμένη ενίσχυση αναμένεται να δοθεί τον Οκτώβριο, εξέλιξη που εξοργίζει ακόμα περισσότερο τους δικαιούχους οι οποίοι είχαν την ελπίδα να πάρουν αυτή την τονωτική ένεση μέσα στο καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι πως πάνω στο συγκεκριμένα θέμα το κλίμα ήταν εξ αρχής στραβό στην ΠΑΜΘ και η καθυστέρηση αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη για τους περισσότερους. Ας ελπίσουμε πως έστω και τώρα η διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ θα κινήσεις όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να πάρουν μια βαθιά ανάσα οι επαγγελματίες.

Σ. Καραχότζα

Χ. Δημαρχόπουλος : Η νέα δημοτική αρχή απέτυχε και στα έτοιμα

Το δημοτικό κυνοκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε χθες ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με αφορμή την επιστολή καταγγελία, περισσοτέρων των 200 Ξανθιωτών. Πρόκειται για ένα ακόμα δικό του έργο το οποίο αν και έτοιμο, δεν έχει καταφέρει ακόμα να το αξιοποίησει η νυν Δημοτική Αρχή. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Δημαρχόπουλο «η νέα δημοτική αρχή δεν έχει απολύτως καμία συμμετοχή ούτε στο σχεδιασμό των έργων του, ούτε στην διεκδίκηση των πόρων, ούτε στη δημοπράτησή τους, ούτε στην κατασκευή τους» ενώ χαρακτηριστική είναι η ατάκα του «απέτυχαν και στα έτοιμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου:
«Επισκέφθηκα χθες το νέο, εδώ και δυο χρόνια, κυνοκομείο του Δήμου μας, με αφορμή την επιστολή καταγγελία, περισσοτέρων των 200 συμπολιτών μου.
Δικό μας έργο κι αυτό, της δικής μας Δημοτικής Περιόδου, με το οποίο κερδίσαμε για τους Ξανθιώτες ακόμη ένα μεγάλο στοίχημα, επιλύοντας με τη κατασκευή του, ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.
Ήμασταν προσηλωμένοι στο στόχο μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και μετά από χρονοβόρες διαδικασίες, μελέτες, άδειες, με ιδίους πόρους, και πάνω από όλα με θέληση και με συνέπεια, επενδύσαμε σε ένα οργανωμένο σύστημα περίθαλψης των τετράποδων, με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα.
Σήμερα... δύο χρόνια μετά, το Δημοτικό Κυνοκομείο παραμένει κλειστό, τα αδέσποτα εξαφανίζονται δια μαγείας, και οι συμπολίτες μας αναγκάζονται να καταγγείλουν στην δικαιοσύνη την σημερινή δημοτική αρχή.
Απέτυχαν και στα έτοιμα...
Φυσικά, η νέα δημοτική αρχή δεν έχει απολύτως καμία συμμετοχή ούτε στο σχεδιασμό των έργων μας, ούτε στην διεκδίκηση των πόρων, ούτε στη δημοπράτησή τους, ούτε στην κατασκευή τους.
Απλά κάποτε, θα κόψει τις κορδέλες, χωρίς ίχνος ευθιξίας και σεβασμού προς τους Ξανθιώτες κι αυτό θα επιβεβαιώνεται από τα Δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις τους, στα φιλικά τους μέσα...»

Ειδική σύμβουλος της ΠΑΜΘ σε θέματα Κοινωνικών Πολιτικών ορίστηκε η Μαργαρίτα Γουδετσίδου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Κοινωνικών Πολιτικών ορίστηκεη δικηγόρος Μαργαρίτα Γουδετσίδου.

Η κυρία Γουδετσίδου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και εν ενεργεία δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.