Log in
updated 9:44 AM UTC, Sep 23, 2019
Ροή ειδήσεων :

Ζέλι

Υλικά Παντζάρια Κρεμμύδια Βούτυρο Λάδι, πιπέρι, αλάτι Εκτέλεση Κόβουμε τα παντζαρόφυλλα σε μικρά κομμάτια και τα βράζουμε πρώτα…

Καβουρμάς

Υλικά Κρέας (κατσικίσιο ή αγελαδινό) Εκτέλεση Κόβουμε το κρέας σε κομματάκια μαζί με το λίπος. Μπορούμε να αφήσουμε…

Λούτσνικα

Υλικά 4 πράσα για ένα μέτριο ταψί 3 φλιτζάνια τσαγιού καλαμποκίσιο αλεύρι ½ φλιτζάνι λάδι 2 φλιτζάνια νερό…

Μπούτσκανα κάσα

Υλικά Τρία ποτήρια νερό Μισό κιλό καλαμποκίσιο αλεύρι 3 κουταλιές τραχανάς Γάλα Λίπος κρέατος , βούτυρο ή λάδι…

Τρέο πίτα (Σπανακοπιτάκια)

Υλικά για την ζύμη 500 γρ. αλεύρι 2 κουταλάκια αλάτι 5 κουταλιές σούπας λάδι 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ…

Πρασόπιτα

Υλικά για ένα μέτριο ταψί 2 φύλλα σφολιάτας 1 κιλό πράσα καβουρμάς ½ φλιτζάνι αλεύρι καλαμποκίσιο Λάδι ,αλάτι,…

Παρένκα ή Πάρενικ (πατατορυζόπιτα)

Υλικά Πατάτες Καλαμποκίσιο αλεύρι Μυζήθρα Βούτυρο Λάδι, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Τρίβουμε την πατάτα στον τρίφτη. Βράζουμε νερό σε…
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS