Log in
updated 9:25 PM UTC, Nov 15, 2019
Ροή ειδήσεων :
Super User

Απλώς ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Γιώργος Παντάκης
Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα δεν συμβαίνει σε καμία πολιτισμένη χώρα. Καμία χώρα στον κόσμο δεν έχασε ούτε ένα λεπτό για θέματα, που στην Ελλάδα τα συζητάμε πάνω από μισό αιώνα.
Θέματα όπως, λειτουργία πανεπιστημίων, μολότοφ, ασφάλεια των φοιτητών και των χώρων εκμάθησης, θέματα ασύλου και προστασίας από εξωφοιτητικούς παράγοντες πόσο μάλλον ναρκέμπορων και αναρχικών, δεν υπήρξαν ΠΌΤΕ στην ημερήσια διάταξη άλλων χωρών.
Έχετε ακούσει εσείς σε κάποια χώρα να κουβεντιάζουν αν η μολότοφ είναι όπλο ή όχι;
Έχετε ακούσει κόμμα του κοινοβουλίου άλλης χώρας να υπερασπίζεται τις μολότοφ, τα ρόπαλα, τους λοστούς και να λένε βουλευτές μέσα στο Κοινοβούλιο ότι «τα κράνη είναι για προστασία των διαδηλωτών» ;
Έχετε δει πουθενά κοινοβουλευτικά κόμματα να λένε ακτιβιστές, οργανώσεις τύπου Ρουβίκωνα και όσους απειλούν, προπυλακίζουν και ενίοτε χτυπούν καθηγητές πανεπιστημίου;
Έχετε ακούσει σε κοινοβούλιο οποιασδήποτε χώρας να επιχειρηματολογούν για το αν είναι νόμιμο ή όχι μέσα στα πανεπιστήμια να υπάρχουν χώροι που αντιεξουσιαστές φυλάνε ρόπαλα, κράνοι, μολότοφ μάσκες, λοστούς και να πουλάνε ελεύθερα ναρκωτικά ή τσάντες, παπούτσια, τσιγάρα διάφοροι λαθρομετανάστες;
Έχετε δει κόμμα του κοινοβουλίου να υπερασπίζεται αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, καταληψίες δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων;
Έχετε δει κόμμα που κυβέρνησε να δίνει άλλοθι στην κάθε λογής παρανομίας;
Έχετε δει στον πλανήτη κόμμα και βουλευτές να μισούν την ίδια τους την χώρα;
Έχετε δει πουθενά βουλευτές στον πλανήτη να μην θέλουν την πρόοδο και την ανάπτυξη της πατρίδας τους;
Αν ναι, σε ποια χώρα;
Όλοι οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα πολιτικά τους βιώματα.
Πολιτικοποιήθηκαν στα υπόγεια, στα πεζοδρόμια, στις καταλήψεις, στην ανομία, στην κάθετη άρνηση, στην συνεχή αντίρρηση στην δολιοφθορά και την προπαγάνδα. Διδάχτηκαν ότι μόνο μέσα από το χάος, την μπαχαλοποίηση, μπορούν να περάσουν τις ιδέες τούς και αυτό κάνουν. Δεν μπορούν να αντιληφθούν τίποτα διαφορετικό, πέρα από το να δημιουργούν κοινωνικά και εθνικά προβλήματα. Έτσι έμαθαν και αυτό κάνουν.
Η Ελλάδα της Δημοκρατίας και του Πολιτισμού απειλείται από την ανομία, την ιδεοληψία την ισοπέδωση των πάντων καί μάλιστα σοβαρά
Όχι διότι η πλειοψηφία δεν είναι δημοκράτες ή πολιτισμένοι, αλλά διότι αυτοί οι ελάχιστοι τούς επιβάλλονται με τη βία, τις απειλές και το ψέμα.Έτσι όπως επιβάλεται ένα παράσιτο ή ένα μικρόβιο σε έναν υγιή οργανισμό προκαλώντας του παρενέργειες. Μόνο που στην πολιτική, γίνεται σκόπιμα, από ανθρώπους με συγκεκριμένες ιδέες και συγκεκριμένο στόχο
Η Ελλάδα έχει όλα τα πλεονεκτήματα που χρειάζεται μια χώρα για να γίνει μια αντίστοιχη Αμερική, Γερμανία Ελβετία ή και ακόμα καλύτερη από αυτές. Όμως, εδώ και χρόνια, εμποδίζεται, βασικά από το εσωτερικό της. Καί αυτό δε γίνεται τυχαία. Γίνεται ενορχηστρωμένα από πολύ συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, τα παρακρατικά παραμάγαζα τους και από συνεργάτες περιθωριακούς φίλους τους.
Είναι πραγματικά απίστευτο πως ένα κόμμα του 3% με 4% μαζί με κάποια υποκείμενα κάποιοι με καταστροφικές τάσεις και άλλοι με δολοφονικές, κρατούν ολόκληρη την χώρα πίσω.
Το ερώτημα είναι αν θα τελειώσουμε ποτέ με όλους αυτούς .
Η προσωπική άποψη είναι ότι δυστυχώς δεν πιστεύω ότι θα τελειώσουμε. Ένα διάλειμμα επιστροφής στην έννομη τάξη και την πρόοδο είναι.
Πραγματικά αυτή η κυβέρνηση κάνει ότι είναι δυνατόν να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Και θα το κάνει. Όμως σε 4, άντε σε 8 χρόνια πολύ φοβάμαι ότι θα επανέλθει η παρανομία, η αλητεία, ο φασισμός. Είτε με το πραγματικό της πρόσωπο είτε φορώντας μια από τις πολλές παραπλανητικές μάσκες που έχει.
Υστ. Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περιοδεύει αυτές τις ημέρες και μιλάει σε κομματικούς του φίλους. Ακούστε τον λόγο του, τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί και το νόημα τους. Είναι ολοφάνερο ότι ο Αλέξης Τσίπρας ενώ υπηρέτησε την χώρα από την καρέκλα του πρωθυπουργού, τίποτα δεν κατάλαβε, τίποτα δεν έμαθε, τίποτα δεν τον ακούμπησε και ας επισκέφτηκε δεκάδες χώρες και ας είδε δεκάδες πολιτισμούς και μίλησε με δεκάδες ηγέτες.
Ό,τι έλεγε στα 17 του χρόνια, τα ίδια λέει και τώρα. Τίποτα δεν τον ακούμπησε τίποτα δεν τον άλλαξε. Καί αν παρουσιάζει κάποιες αλλαγές, είναι για να κοροϊδέψει τον κόσμο και να τον εμπιστευτεί. Καθαρή αριστερή τακτική.
Διότι ο Τσίπρας, σαν αριστερός μεγάλωσε, σαβ αριστερός κυβέρνησε και σαν αριστερός θέλει να επανέλθει αλλά με άλλα «ρούχα».

Διακοπή ρεύματος σε κάποιες οδούς της Ξάνθης την Κυριακή

Η ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΔΕ Ξάνθης
Για να βελτιώσουμε το δίκτυο μας, είμαστε υποχρεωμένοι να εκτελέσουμε ορισμένες εργασίες που επιβάλουν διακοπή ρεύματος την Κυριακή 17-11-2019 και από τις 08:00 μέχρι 13:00 περίπου στις παρακάτω οδούς της πόλης μας:
ΚΟΡΑΗ 15-23 ΜΟΝΑ & 20-16 ΖΥΓΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 47-51 ΜΟΝΑ & 50Β, 52, 56, 60 ΖΥΓΑ
ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 1-7/13-21/27 ΜΟΝΑ & 2-8/14-24 ΖΥΓΑ
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 5-9 ΜΟΝΑ & 31, 33
40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 31Α-37 & 37Α ΜΟΝΑ & 32-42 ΖΥΓΑ
40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ & Μ. ΑΣΣΙΑΣ 21/ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 17/10Ο ΔΗΜΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 1-11 ΜΟΝΑ & 2-12 ΖΥΓΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 1-17 ΜΟΝΑ & 2-20 ΖΥΓΑ
Σας ζητούμε συγνώμη για την παροδική αυτή ενόχληση και σας πληροφορούμε ότι:
Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στους αριθμού; 11500 & 2541022885
Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας θα πρέπει να θεωρούνται ότι θα βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΔΗΔΕ Α.Ε

Συνελήφθησαν 2 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν στις 13 και 14-11-2019 στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 42 και 25 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά τριάντα πέντε (35) μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας συνέλαβαν τον 42χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι πέντε (25) μη νόμιμους μετανάστες.


Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αξιωματούχων του FRONTEX , πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 25χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Τελικά, το όχημα βρέθηκε ακινητοποιημένο πλησίον επαρχιακής οδού Αλεξανδρούπολης – Σαπών, ενώ μετά από επιστάμενες έρευνες στην περιοχή, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν τον 25χρονο οδηγό – διακινητή και δέκα μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους ο δράστης μετέφερε με το παραπάνω αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα.
Κατασχέθηκαν δύο οχήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Δημαρχόπουλος σε Τσέπελη: Δεν ξέρετε «τι σας γίνετε»

Η ανακοίνωση:
«Πριν αλέκτωρ λαλήσει» ήδη ΔΥΟ αποφάσεις για τον ορισμό μελών και τη συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης» και «Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης» – όπως είχαμε δυστυχώς προβλέψει – ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ κατά τον έλεγχο νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης και πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, αφού ο ορισμός των μελών των Νομικών Προσώπων έγινε παράτυπα!!!
Σε κάθε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου γινόμαστε μάρτυρες της αντιδημοκρατικής και αλαζονικής συμπεριφοράς του γνωστού «διδύμου». Με τους τακτικισμούς σας και τις πιέσεις που ασκείτε προς κάθε κατεύθυνση επιβάλετε θέσεις και αντιλήψεις πρωτόγνωρες για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου μας.
Οι αποφάσεις σας κ. Δήμαρχε με τις οποίες ορίσατε, με εντολές του Αντιδημάρχού σας, τα μέλη που απαρτίζουν τα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων υπογράφτηκαν ΠΑΡΑΤΥΠΑ και για αυτό κατέπεσαν, αφού όπως επισημάναμε επανειλημμένα δεν μπορείτε μόνος σας να διορίζετε όποιον θέλετε.
Σήμερα δυο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας το μόνο που καταφέρατε είναι να ακυρώνετε είτε οι ίδιοι πολλές δικές αποφάσεις είτε να αναγκάζετε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα να τις ακυρώνει αυτή.
Αυτό είναι το έργο σας... κι έπονται δυστυχώς κι αλλά…
Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος
π. Δήμαρχος Ξάνθης
Επικεφαλής Παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»